Napój (mleko) migdałowo-czekoladowe z syropem z agawy i algami - La Mandorle

Dostępność: tymczasowo niedostępny
Cena: 8,60 zł 8.60
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: La Mandorle
Kod produktu: BAC

Opis

'Mleko' migdałowo-czekoladowe z syropem z agawy i algami. Źródło wapnia.
Bez laktozy, bezglutenowe, bez soi.

Składniki: woda źródlana, migdały* częściowo odolejone 5% (z Sycylii i/lub Hiszpanii), czekolada * w proszku 4% (32% kakao *), syrop z agawy * 1%, wodorosty Lithothamnium Calcareum, zagęszczacz : mączka chleba świętojańskiego *, ekstrakt waniliowy *.

*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego.

Objętość netto: 0,20 L

INSTRUKCJA STOSOWANIA

Wstrząsnąć przed użyciem.

ANALIZA WARTOŚCI ODŻYWCZYCH

 (Średnie wartości na 100 ml)  
Wartość energetyczna    49 kcal        (205 kJ)         %RWS*
Tłuszcz 2,6 g  
Kwasy tłuszczowe nasycone 0,27 g  
Węglowodany 4,2 g  
Cukier 3,52 g  
Białko 1,7 g  
Sól 0,006 g  
Błonnik 0,9 g  
Wapń 160 mg 20%

*Rekomendowana wysokość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE PRZECHOWYWANIA

Najlepiej spożyć przed końcem:
data wskazana na kartoniku.
Po otwarciu trzymaj w lodówce i wypij w ciągu 4 dni.

 

Zgodnie z artykułem 38 pkt. 5 ustawy o prawach konsumenta od zakupu niniejszego produktu prawo do odstąpienia od umowy nie przysługuje.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl